sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Jurnalul unei Femei simple-81

detalii aici



Pentru azi (data/ora)...
Vineri 27 noiembrie  2015 ora 00:18

Afara...
noapte bezna, si e racoare, la timp ne-a zis ca anul acesta sa nu ne asteptam la ninsori

Ma gindesc...
Astazi a fost si la noi Black Freday lume peste lume pe la magazine si pe sosele.... pe un drup care ar fi trebuit sa mergem 20 min am mers 1 ora si ceva, de unde scoate lumea atitea bani pentru cumparaturi?

Sunt recunoscatoare...
Pentru copilasii mei 

In bucatarie ...
De ce nu dorm la ora asta? asteept sa scot piinea din cuptor am facut dupa receta Irinei is tare curioasa

Sunt imbracata...  
pantalonialbastri si maiou

Mesteresc...
la o caciula sotului pentru Craciun

Citesc...
Din cetatea lui EU in cetatatea lui Tu, cite doua capitole cu fetele seara

Sper...
sa imi iasa piinea buna

Invatam...
recete noi, si sa petrecem timpul altfel

In casa... 
e liniste se aud doar motoarele la semineu

Ascult...
linistea


Un lucru preferat... 
Mirosul de piine calda

Un citat...
Sfantul Iustin Popovici
"Trupul omenesc!... O, ce laborator minunat care transformă apa în sange, aerul în oase, pâinea în carne, plantele în metale și metalele în lichide! Un nemaivăzut laborator plin de minuni. Dar minuni naturale, veți zice. Dar ce, în natura nu există minuni ? Un inginer nevăzut, un artist făcător de minuni, conduce acest laborator minunat, pe care noi nu-l vedem. Lucrările lui le vedem, dar pe el însuși, nu. Ca și cum ar fi hotărât să se ascundă tot mai mult în spatele lucrarilor lui!

O poza...  Casuta facuta de fetel mele, cu ajutorul taticului lor doar la roti si la acoperis si atunci numai dupa indicatiile arhitectilor :)

P.S ar mai trebui si un zoo pentru restul cailor si  animalelor insa va trebui sa scot patul lor supraetajat din camera ca sa incapa :)













6 comentarii:

  1. Vai! E absolut magnifica casuta! Credca fetele sunt extrem de incantate. imi place si mie care sunt maricica, darmite lor. E o incantare pentru ochi. Felicitari arhitectilor si mesterilor constructori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Loredana iti dai seama cum sunt ele de incintate cind stiu ca au pus ele "caramida cu caramida" :)

      Ștergere
  2. nici la mine nu este încă zăpadă, doar friggggg!
    minunat citatul ales - nu îl cunoşteam !
    foarte frumoasă căsuţa - seamănă cu o ''arcă a lui Noe'' adaptată stilului lor !
    cu drag, vă doresc multă sănătate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga prietena animalutele sunt preferatele Ciresicai, are o colectie de ele, nu ii dau ideia cu Arca lui Noe :D altfel va incerca sa o faca si ea

      Ștergere
  3. Este intradevar asa Luiza defapt asta si reprezinta jurnalele o bucatica din inima fiecarei. Iti doresc multa sanatate ca sa poti sa te bucurii de familie, de soare si de tot ce iti doresti si sa ne vedem la jurnal. Semineu e improvizat de sotul adica a scos o tuberie pe hol care arunca caldura spre dormitoare, insa mama mea are semineu cu caldura in toata casa plus depozit de incalzit apa pentru baie s.a si e foarte multumita de ea, pune citeva lemne pe foc si gata casa si apa de baie e calda.Apoi este si semineu pe palet (niste bilute mici) e o investitie mai mare insa dupa cum spune sotul la inceput e mai scumpa instalatia si materialul dar apoi iti scoti cheltuiala caci un sac de pelet iti e suficient pe mult timp si nu e scump. Dar cum casa nu e a noastra nu investim in semineu scump. Acasa la parinti aveam si noi o plita in care faceam focul si faceam mincarea pe ea dar si incalzeam 3 camere (doua dintre ele aveau peretele comun prin care trecea caldura) si incalzea bine insa cu asta imi p`lace caci vezi focul la propiu arzind, alta atmosfera. Multumesc Luiza de apreciere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Taniușa, chiar dacă nu am comentat demult, nu am încetat să-ți vizitez Jurnalul! Văd că nu ai mai scris de ceva vreme și mă întreb ce este cu tine. Sper că ești sănătoasă, tu și toți ai tăi! Îți doresc un an bun, cu sănătate și noroc, cu belșug și bucurii!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...