vineri, 1 noiembrie 2013

Caminul meu-un colt de rai!a patra saptamana si a cincea saptamina

21-27 octombrie- Continuați să țineți lumânarea aprinsă, muzica pornită, și adăugați câteva momente plăcute petrecute împreună cu familia. Faceți o petrecere cu perne în sufragerie- aduceți toate păturile și pernele din casă și simțiți-vă bine împreună cu copiii sau cu soțul (sau cu toții împreună :))  )!Bucurați-vă de o seară liniștită, cu ciocolată fierbinte și popcorn cu caramel. Chiar dacă locuiți singură puteți face asta.

Oferiți câte un geste de afecțiune și de încurajare fiecărei persoane din casă...și ca o provocare dublă, faceți asta zilnic ! :) În timpul momentelor petrecute cu familia întrebați-i ce părere au de această provocare. Le face plăcere?E de ajutor?E ceva ce ar dori să fie făcut altfel? Dăruiți familiei voastre niște urechi care ascultă.Veți fi binecuvântată prin reacția pozitivă pe care o veți primi!

Saptamana 5
28-31 octombrie - Concentrați-vă pe bucătărie, inima căminului vostru. Gătiți feluri de mâncare cu aromă plăcută. . Alegeți un fel pe care familia să-l poată găti împreună - dați tuturor câte o sarcină și faceți fotografii, astfel încât toți să-și poată aminti momentele petrecute împreună- gustând, fiind creativi, râznd și iubind. Alungați nemulțumirea privitoare la casa sau familia voastră, și mulțumiți lui Dumnezeu pentru căminul pe care vi l-a dat, unde puteți crea un rai pentru familia voastră.,,


Uite ca au trecut si ultimele doua saptamini, frumoase amintiri, cit poate face o astfel de atmosfera de familie.... Am facut felinare de dovleci, am vazut desene animate in familie linga foc, am gatit pitta din piine uscata ( nu am apucat sa fac poza) prajituri de mere, am dormit toti patru linga foc, fetele o numesc piknik ;). Muzica a cintat pina tirziu, defapt radio trinitas pe care il ascultam, ne place ca mai si invatam de la el, slujbele si Acatistele iti dau o stare de bine, Am povestit.
Daca vom mai repeta astfel de experiente ? cu siguranta DA. Va recomand sa incercati si voi provocarile Irinei  
                                                Un sfirsit de saptamina minunat pline de bucurii sufletesti

 

2 comentarii:

  1. intotdeauna caminul a fost si este important pentru membrii familiei din care fac parte! nu am serbat cu felinare de dovleac - poate si pentru ca nu avem copiii mici ... dovleacul l-am folosit la prepararea placintei cu dovleac - este o traditie pastrata de la bunici, pentru anotimpul rece ! am privit doar la tv stirile cu aceste serbari! iti doresc o seara cat mai placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga prietena e frumos cum ati petrecut, placinta cu dovleac si la noi se face cred-ca nu este casa unde sa nu sa se faca :) O seara minunata iti doresc si tie

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...