marți, 27 august 2013

Despre Jurnalul unei femei simple




Bine v-am regasit din nou, am lipsit citeva saptamini din motive de desconectare de internet si conectare  :) la vacanta :) Mi-a fost dor de fiecare vineri care imi permite sa imi astern amintirile si gindurile pe blog, mi-a fost dor de membrii care sau alaturat jurnalului, sa le citesc si gindurile lor si impresiile dupa o zi grea sau dupa vacantele lor. M-am bucurat enorm de memrii noi care s-au alaturat acestui micut jurnal virtual si m-am bucurat si de doritorii ce vor sa se alaturi si nustiu daca se incadreaza . Am citit si critici si am descoperit ca numele meu apare si in alte bloguri care scriu si ele un jurnal dar care inca nu sau alaturat aici, dar si care nu scriu un jurnal  si opineaza despre el. Ma bucur caci criticile, comentariile, opiniile il educa pe om si il face sa se mai smereasca oleaca, nu m-au deranjat deloc dincontra mai am inca de invatat multe, am citit si vorbe induiosatoare pe Cuvanta care m-au uns la suflet, multumesc .Ideia jurnalului dupa cum am mentionat nu este a mea eu doar am preluat-o, tradus-o si pusa in practica pentru mine, bineinteles cine a dorit sa o prea au si facu-o si contiuna sa o fac, pentru mine pentru ca ma facea sa vad luminita de la capatul tunelului si sa ma bazez pe acea lumina ce iti face sa treci saptamina mai usor, viata este grea, ziua are destula rautate si dai de oameni care se ocupa anume cu asta, de a ti face ziua rea, dar in acea zi este si luminita peste care noi trecem si nu o vedem, lucrurile simple, lucrurile cu adevarat frumoase si care merita vazute si atrase mai multa atentie. Nu scriu perfect, fac multe greseli, pentru asta va cer iertare,  blogul l-am descis mai mult de a ma apropia de tara mea care este Republica Moldova un strugure de vita cum o vad eu pe harta, o bobita din tot pamintul acesta, de a ma apropia si de Romania a doua tara a mea cu toate frumusetile ei, un verde mai frumos ca in Romania si Moldova nu am vazut niciunde, de a-mi aminti de lucrurile frumoase din viata mea, de lucrurile care merita cu adevarat si de persoanele minunate cu care m-am intilnit aici. Ma bucur mult si va multumesc ca imi sunteti alaturi.
Acum vreau sa le raspund si celor care vor sa se alaturi si nustiu daca se incadreaza,  bineinteles in ideia originala era "The Simple Woman's Daybook "eu l-am tradus din spaniola si era scris "Jurnalul unei femei simple" eu asa am inteles-o si mi-a parut ca se potriveste cu mine ca dealtfel si imaginea pe care am alipit-o, se comenteaza de sensul acestor cuvinte cum ca ar insemna altceva, eu nu vad decit simplitatea cuvintelor ,  daca cineva doreste sa se alature si nu ii place sau nu i se potriveste bineinteles pot schimba " femeia " cu "adolescenta/ul" sau "barbat"  sau pot modifica numele sau intrebarile dupa placul lor, exemplu o avem pe Zina   care si-a modificat dupa stilul ei, ma bucur foarte mult si ii multumesc, sa stiti ca jurnalul tot jurnal ramine. NU se potriveste intrebarea asta cu mine? nu o pun, pun alta care se potriveste mai mult si uite asa  iti creezi propriul tau jurnal personalizat. Si daca intr-o zi te plictisesti de al mai completa, in schimb iti ramine in urma atitea amintirii , ce frumos sa te intorci la amintirile placute nui asa? cele rele nici nu mai merita de memorat.
De ce am ales anume vinerea?  luminita de la capatul tunelului, dupa o saptamina zbuciumata vine simbata si duminica cind se aduna familia acasa, si stam toti impreuna.
Cam asta am vrut sa zic....deocamdata :D
Acum va las o melodie draga mie
 


                                         Va imbratisez cu mult drag si ne "vedem" vineri :)
                                                                   Cu drag
                                                                    Taniusa

6 comentarii:

  1. Mi-ai lipsit Taniusa! Nu stiam ce s-a intamplat si ma gandeam ca poate esti in vacanta.
    Despre ceea ce ai scris:
    - imi place numele si l-am pastrat asa;
    - nu am stiut ca se pot adauga sau scoate enunturi
    - ideea ta de a-l pune dupa o saptamana de munca este excelenta si pentru mine e ok.
    Eu voi continua cu mare drag!
    O saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-am adus bucurie, si nici nu stii cat de mult ma bucur ca am gasit si eu o luminita la sfarsitul saptamanii. Ai dreptate, e greu printre straini si in week-end e atat de bine sa te separi intr-un coltisor alaturi de familie! Sa ne citim vineri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Strainatatea te face sa apreciezi ceia ce ai si sa iti iubisti mai mult locurile natale, Multumesc Cuvanta o zi frumoasa iti doresc si tie

      Ștergere
  3. Taniuşa, mă bucur că nu te-ai necăjit pentru răutăţile gratuite...mie îmi place jurnalul, îl urmăresc la tine şi uneori şi la celelalte fete, m-am gândit că mi-ar place şi mie să scriu, dar nu totdeauna sunt pe frecvenţă vinerea.
    Îmbrăţişări dragi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariana mi-ar place sa iti citesc jurnalul :) Mai ales ca tu scrii asa poetic Te imbratisez draga mea

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...