joi, 24 martie 2011

Strainatate

Primavara ....ah primavara , are ceva ce te face sa iti dezmortiasca sentimentele tale parca adormite dupa o iarna grea si lunga ,sentimentele incepe sa te duca acolo unde cind-va ai zburdat fericita si fara preocupari,incepi sa tinjesti dupà mirosul propriu si culorile vii a primaverei de iarba frageda ,mireasma florilor pomii imbracati in vesmintele lor frumoase , mugurii , florile de ciresi ah florile de ciresii nu le-am mai vazut de mult. Pasarile vesele iti dau desteptarea in fiecare dimineata, ciocirlia  dor de cintul ei zglobiu ce te leaga de casuta ta de cit timp sunt plecata de acasa din tarisoara mea inca nu am auzit-o cintind
Si multe, multe  alte lucrusoare ce ne framinta pe cei rupti de radacinile unde am pus inceput . Cel mai greu de dus e Dorul.  Dorul de casa, Tara, Familie, Bunici, Rude, de micile traditii...  dorul de mirosul piini proaspat scoasa din cuptor... 
 

Da uite asa ne leaga dorul asta de "micile detalii" de acasa dar pe care el stie sa le faca importante si unde na-i fi si cit de bine te-ar fi tot acasa tii gindul. Sa nu crede-ti ca daca suntem plecati ne rupem de tot si ne e bine din-contra incepem a aprecia mai mult tot ceia ce te-a inconjurat  de mica si pina mare. Si gindul ne e mereu la casuta parinteasca, la satucul tau din copilarie,  la natura frumoasa din tarisoara ta mai frumoasa ca ea nu gasesti nici intr-o alta tara. 
Ce va doresc eu voua ? va doresc sa apreciati orice zi din viata voastra sa va bucurati de orice raza de soare cazuta pe fata voastra si sa nu va feriti si de picaturile ploii ca si acelea au rolul lor, bucurati-va de familia ce va inconjoara daruitile un zimbet calduros fiecaruia si fie ca sunteti aproape fie ca sunteti departe sa se simta si ei ca sunt iubiti sa se bucure si ei de voi.
Va Imbratisez cu drag 
Taniusa 

6 comentarii:

  1. o primavara frumoasa iti doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase ganduri ai asternut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc mult Loredana,Corina va doresc si eu o primavara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos ai scris.. Si mie imi e dor...tare..

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina cred-ca asta o avem in comun toti cei ce suntem departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Taniusa, acum cateva luni tanjeam dupa alte meleaguri, abia asteptam sa plecam...iar acum, cand am ajuns aici unde ne doream, pe mine cel putin, ma apasa de multe ori dorul de casa. As pute spune ca e un dor permanant,in stare latenta, dar care uneori imi da dureri de suflet!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...