marți, 7 februarie 2017

Cuvintul anului

Bun gasit in noul An, m-a apucat asa un dor de coltisorul meu unde sunt doar eu si cu mine. Am dat sa vad in postarile mele ce articol sa termin si mi-am dat seama ca bufff am 22 de postari nefinalizate.
Am trecut in noul an si suntem deja in februarie, trece timul parca prea repede nu prea apuci sa faci nimic, simt ca ma zbat ca pestele pe uscat si nu stiu incotr-o sa apuc si ce trebuie sa fac prima. E o lupta interioara ce nu imi da pace. Ma gindeam care ar trebuie sa fie anul acesta Cuvintul Anului si nu reusesc sa ma decid. Sunt multe lucruri incepute si neterminate, altele care as vrea sa le incep dar va dura ceva timp si e ceva important atit pentru mine cit si pentru familia mea, dar imi lipseste Curajul un cuvint maret si puternic dar frica din mine ca nu voi face fata nu ma lasa sa ma tin macar de coada curajului. Un alt cuvint ce imi tot da tircoale in minte e Smerenia ceia ce imi lipseste si da cu mine de pamint de ceva timp, stiu cit bine imi va face si cita liniste sufleteasca se va adoposti in mine dar iar mindria, prostia si rautatea mea imi alunga linistea.
Si Perseverenta sa nu incetez de a mai incerca ceia ce nu mi-a iesit din prima sau a doua oara. Sa nu las balta lucruririle ce le-am inceput. Sa ma motivez atunci cind mi se pare greu sau imposibil. Si sa continui a ma bucura de lucrurile simple. Nu pot sa decid intre astea trei cuvinte  de toate trei am nevoie.

 :

Va multumesc de gindurile bune, sa aveti pace si liniste sufleteasca, bucurie si sanatate!

11 comentarii:

 1. Ahhhh chiar azi sora mea imi spunea ca prea repede trimpul, ca nu ii ajunge timp, ca acum a fost dimeneata si deja este noapte. Eu tot vad cum timpul zboara, bebelusul creste prea repede si mie mereu nu imi ajunge timp sa fac ce imi pun in gand.

  Sa ai un an plin de zambete, bucurii si sa ai parte si de curaj, smerenie si perseverenta. Domnul sa fie cu voi! Liuba x

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc mult Liuba de gindurile bune, asai copilasii cresc prea repede ai vrea sa ii ai mereu copilasi micuti cu parfumul lor de bebelus O primavara frumoasa sa ai si tu!

   Ștergere
 2. Bine ai revenit, draga mea! Eram cu adevărat îngrijorată.
  Fie ca toate cele trei cuvinte să stea asupra ta tot anul și să îi aducă ceea ce îți dorești!

  Să ai zile frumoase, Taniușa!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Zina Iti multumesc de grija ce mi-o porti mie! E cu adevarat placut sa stii ca undeva sta cineva si se gindeste la tine. O primavara frumoasa sa ai!

   Ștergere
 3. Bine ai revenit! Eu zic sa le sa-ti calauzeasca anul pe toate trei si sa te bucuri de ele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dana multumesc mult de ginduri si urari stii cum e zii lui Dumnezeu planurile tale si va ride de ele! Multumesc mult de urari

   Ștergere
 4. o primavara insorita si inspirata iti doresc !

  RăspundețiȘtergere
 5. La mulți ani de 8 Martie, Taniușa! Să fii sănătoasă, tu și toate doamnele și domnișoarele din viața ta!

  RăspundețiȘtergere
 6. Din pacate, tind sa cred ca la noi in familie anul a inceput cu stangul. Multi dintre noi abia asteapta intrarea in noul an, desi abia am intrat in 2017, in speranta ca se vor mai indrepta putin lucrurile. Poate astrele sunt de vina sau miscarea planetelor. Cine stie...

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...