marți, 19 ianuarie 2016

Revin

 Revin dupa o lipsa de citeva saptaminii, intre timp am schimbat si anul.
  Anul ce a trecut l-am petrecut cu mici probleme de sanatate si am inceput cu alte mici probleme de sanatate  de acea cuvintul anului, dupa cum e obiceiul printre blogherite :), va fi SANATATEA  ma voi axa pe acest cuvint pentru a-mi pune putin la punct sanatatea mea si a familiei, iar planurile vor fi tot in aceasta directie de a gati cit mai sanatos, nu ca nu am facut-o pina acum dar parca e nevoie de ceva mai mult si  de a face cit mai multa miscare ca simt eu ca imbatrinesc prea devreme :))
 Si restul timpului va fi dedicat ORGANIZARII e nevoie de cava mai mult si aici pentru a-mi limita timpul de aranjat si gatit  si a-mi mari timpul pentru familie si creatiei. Ca tot vine vorba de Creatie au ramas citeva lucruri ce le-am terminat anul trecut si ar fi cazul sa le pun si aici.


Cosuri crosetate multefunctionale 

cos cusut din fringhie
cos din fringhie pentru baie
Ingeras de brad
Ingeras 
ren
ciorapii Craciunitei 
De pus cheile

Astea au fost creatiile mele iar din creatiile Mesterului voi reveni cu alta postare. 
Va urez o saptamina minunata cu multa sanatate si vitalitate si ne revedem la  jurnal.
                                                 Taniusa Corcodusa
      

15 comentarii:

  1. La multi ani cu sanatate! Foarte utile si frumoase lucrurile mesterite!!! Cosurile m-au dat gata!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit, Taniusa! Iti doresc ca anul acesta sa ai parte de multa sanatate si sa reusesti sa-ti indeplinesti proiectele. Creatiile tale sunt minunate, cel mai mult imi place cosul din franghie pentru baie. Am vazut cateva cosuri asemanatoare de vanzare si sunt chiar scumpe! Ce frumos ca tu ti le poti face :) Felicitari! Te pup! Ne revedem la jurnal ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evelyn multumesc, am vazut si eu cosurile si tot m-am invirtit pe linga ele dar nu m-am indurat sa le cumpar pina la urma am reusit sa mi le fac singura si e chear foarte usor si placut.

      Ștergere
  3. Un an plin cu sanatate si spor in toate ! Sa treaca repede micile necazuri , cu usurinta si bucurie !... Foarte frumoase cosuletele crosetate !!! Absolut superbe ! E un tutorial undeva ?! As incerca si eu ! ...Multa sanatate si imbratisari calde de la noi ! Pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Gabriela Cosuletele crosetate le-am vazut intr-un magazin mi-au placut la nebunie si repede i-am facut o poza cu telefonul si de acolo am inceput sa numar si sa fac cosuletul apoi am cautat tehnici de intarire. Cele cusute sunt tutoriale pe net la kila la fel si cel cu hirtie igienica. Te pupam si noi si va intoarcem imbratisarile inmiiit

      Ștergere
  4. Imi plac la nebunie creatiile mesterului. Se simte sufletul pus in ele.
    Sa aveti un an bun si rodnic, va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Sa te ajute Dumnezeu in tot ce ti-ai propus. Creatiile tale sunt superbe. Imi plac toate cosurile tale. cele din sfoara sunt tare mihaloase. Iar cel de baie greu tare de lucrat. Spor sa ai in tot ce faci si un an cu liniste si impliniri sa iti dea Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corina multumesc mult cel din baie e chear usor, voi incerca sa caut tutoriale sa va arat ca oricine o poate lucra!

      Ștergere
  6. Luiza multa sanatate si tie si sper si eu din tot sufletul sa depasesti problemele tale, te pup si te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...