marți, 27 octombrie 2015

Caminul tau, un colt de rai- saptamina 3


Saptamana 3
19-25 octombrie- Continuați să țineți lumânarea aprinsă, muzica pornită, și adăugați câteva momente plăcute petrecute împreună cu familia.
 
Faceți o petrecere cu perne în sufragerie- aduceți toate păturile și pernele din casă și simțiți-vă bine împreună cu copiii sau cu soțul (sau cu toții  :)) )!Bucurați-vă de o seară liniștită, cu ciocolată fierbinte și/sau popcorn cu caramel. Chiar dacă locuiți singură puteți face asta.
Oferiți câte un geste de afecțiune și de încurajare fiecărei persoane din casă...și ca o provocare dublă, faceți asta zilnic ! :) În timpul momentelor petrecute cu familia întrebați-i ce părere au de această provocare. Le face plăcere?E de ajutor?E ceva ce ar dori să fie făcut altfel? Dăruiți familiei voastre niște urechi care ascultă.Veți fi binecuvântată prin reacția pozitivă pe care o veți primi!
Saptamana aceasta lucreaza la bunatate si bucurie


Saptamina asta cum am mai spus am ramas repetenta,am lucrat asupra asta, nu am ajuns 100%  dar voi reusi. Tot saptamina asta era sa peetrecem in familie, toamna si iernile cind deobicei punem semineul odata pe luna facem "tabara" in salon linga foc, punem saltelele pe jos facem pop corn ( in saptamina asta a fost pizza) si ne uitam impreuna la un film. A fost prima tabara pe anul acesta si a coincis chear in saptamina in care trebuia sa facem o petrecere in familie, filmul pe care l-am vazut a fost Serafima un film extraordinar.  Am jucat sah si dame, fiecare cu categoria lui :)  si am gatit magdalene de dovleac.
C-am atit pe saptamina asta ne vedem la urmatoarea...


9 comentarii:

  1. Nu rămâne repetent cel care devine conștient de propriile lipsuri și încearcă să le acopere. Rămâne repetent cel care nu și le recunoaște! Frumoasă a treia săptămână, nu?!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce soba faina, imi pare rau ca n-avem si noi una, sa ne bucuram de trosnetul focului, dar e bine si asa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce minunat sa trosneasca focul si sa miroase a dovleac si a briose:), ce toamna calda si buna:) Sa aveti saptamani plini de frumos in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...