marți, 20 octombrie 2015

Caminul tau, un colt de rai- saptamina 2

Mai multe detalii aici

Saptamana 2
12-18 octombriepuneți zilnic o muzică plăcută. Alegeți muzică clasică, ambientală sau religioasă, sau alt fel de muzică care face plăcere întregii familii. Străduiți-vă să folosiți cuvinte plăcute și să nu vă certați cu nimeni. Reamintiți familiei să evite mânia, bârfa, criticismul sau răspunsurile obraznice. Ca soție și mamă încercați să fiți plină de blândețe față de toți.
Saptamana aceasta lucreaza la politete si autocontrol.




Iata-ne si la a doua saptamina din la provocare. In aceasta saptamina trebuia sa lucram la autocontrol si politete, blindete si fara criticism... aici am scos o nota slaba, nu am reusit sa ma controlez in unele situatii, asa-ca am ramas repetenta pe saptamina viitoare. Insa serile noastra au parcurs linistit. In casa au rasunat pe linga melodiile Indilei, preferata fetelor,  Radio Trinitas. Cum a fost o saptamina mai rece si ploioasa ne-am alaturat linga foc unde am savurat din pizza facuta de fete si mere coapte. Am mai facut luminari pentru urmatoarea saptamina,  am jucat UNO un joc de pe aceste locuri si am citit povesti. C-am atit pe saptamina asta ne auzim la urmatoarea saptamina din provocare. 
O saptamina minunata si cu multe progrese.

11 comentarii:

  1. Mmmmm...mere coapte! :) Chiar dacă ai omis ceva, e bine că ți-ai dat seama și vei remedia problema. Primul pas în îndreptarea unei greșeli este conștientizarea. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ne-am vedea gresaselele noastre singuri atunci chear suntem orbi :) Multumesc Laura

      Ștergere
  2. Îmi place Indila foarte mult. Ce sa mai zic de limba franceza, este ea insasi o melodie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si nou, Fetita cea mare a zis ca vrea sa invete franceza ca sa vorbeasca cu Indila, desi la ce timida e nu cred-ca o sa se apropie de ea chear daca o vede :)

      Ștergere
    2. Da, dar cand va intelege toate versurile ei va fi ca si cum ar vorbi cu ea... :)

      Ștergere
  3. Minunat coltisor :) Foarte deosebite lumanaricile facute chiar de voi.
    Mult spor la provocarea de saptamana aceasta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Saptamani tot mai frumoase, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos la voi! Cred ca lumanarile miros minunat si merele coapte. Saptamani cu miros de miere si mere coapte sa aveti!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...