miercuri, 25 februarie 2015

Yarn Along

                                                        

Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .
Eu am preluat de la Irina


O carte pe care o citesc?
 Fabule pentru fiecare zi dar pe care o citesc si fetele mele singure cu placere , la finalul fiecarii povestiri este si cite un sfat sau citat cum sa fii bun , rabdator... pe ziua de astazi ne zice  " PRIETENIA ESTE COMOARA CEA MAI DE PRET".

Pe andrele ? 
Aseara am profitat ca sotul m-a lasat la dentist :D si...fiindca dentistul intirzia, am profitat sa trag o fuga  pina la Loterie :) unde e si merceria si am gasit ultimele trei gheme de lînă 100% mi le-a lăsat si la pret bun, deci m-am pus pe un nou experiment sa împletesc (tricotez ) ciorapi de jos in sus, obisnuiam sa ii fac de sos in jos. Partea buna e ca se fac amîndoi odată, partea cealaltă nustiu cum ma voi discurca cu calciiul, dar cu staruinta si perseverenta voi reusi.
O seara minunata tuturor.

4 comentarii:

  1. Bunica mea facea intotdeuna ciorapii de sus in jos, cum zici tu, adica termina cu varful lor. Spor la treaba sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si eu tot asa ii facdar de data asta mi-am luat o provocare sa vad cum imi vor iesi :)! Multumesc Loredana!

      Ștergere
  2. Lucrezi ambele şosete odată ? Acum lucrezi partea din fata a sosetelor apoi pui pe andrele partea cu talpa si călcîi apoi uneşti/cosi cu acul jumătăţile între ele sau cum ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geta da asta e idea care ma motivat mai mult ca se fac amindoua odata, am mai vazut stilul asta ca se unesc partile mie una nu imi place eu ori le fac de-a intregul ori nu in primul rind pentru migaleala ( mai ales la tricotat, la crosetat nu prea ai incotro) si imi place sa le fac dintr-una. Voi vedea cum imi ies apoi voi posta citeva poze ca sa intelegi cum se face, daca imi iese, caci de explicat nu ma pricep :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...