miercuri, 30 martie 2011

Scaunele facute cu drag


De o luna sotului meu ia intrat din nou cheful de sculptura nu pentru ca inainte nu vroia de fapt e ceia ce ii place si e meseria lui dar nu a mai avut timp a face muncind acum cu totul altceva. Mi-e imi face placere sa il aud acolo cioplind si lovind cu atita maiestrie in lemn in timp ce crosetez cite ceva, hmmm vecini cred ca il ciopleste pe Pinocio  din motiv ca de multe ori e atit de concentrat ca uita sa se mai uite la ceas. O sa va postez acum ceva poze din ceia ce face el acum .Scaunele pentru cei mici facute cu mare drag de sotul meu.





Si inca multe alte care sunt in lucru si alte care sunt in plan pe care daca vreti le voi posta si in continuarie 
Va doresc o zi binecuvintata de primavara


Rugăciunea sotiei pentru sotul ei

O, Doamne preabunule, Tu mi-ai dat un sot al zilelor mele pe pământ, părtas sortii mele si sprijinul meu în vremea călătoriei acestei vieti. Fă să cunosc că el se îngrijeste de mine si ajută-mă să nu întristez niciodată zilele lui, nici să fiu nemultumitoare fată de cel care mă sprijină si mă îngrijeste. Fă-mă supusă si îndatoritoare, ca nu cumva printr-o purtare necuviincioasă să-i adaug la osteneli si să-i amărăsc pâinea ce-o câstigă pentru mine si copiii nostri.

Izvorule al întelepciunii, luminează-mă să cunosc toate virtutile familiei si printr-o înteleaptă chivernisire să păstrez ceea ce el adună cu osteneli si prin sudoarea fetei sale. Ajută-mi ca prin supunere, prin dulceata purtării mele, prin răbdarea si dragostea mea, să încununez zilele lui cu flori si cu bucurii, să împart cu el fără cârtire toate loviturile vietii si să-i fiu însotitoare nedespărtită, precum în fericire asa si în necaz.

Păzeste-mă de împodobirile necumpătate si de necuviintele în care cad femeile care nu cunosc pretul unui sot bun, punându-si toată fericirea lor în podoabe si petreceri zgomotoase si desarte ce atrag după sine neîntelegeri, dezamăgire si dureri. Ajută-mi să deprind toate virtutile care fac podoaba femeii, pentru ca dacă vârsta sau bolile îmi vor ridica floarea frumusetii si a tineretii să-mi rămână o inimă vrednică de dragostea sotului meu si a fiilor nostri, ca să le dau pildă bună, întărindu-i în puterea virtutii. Ascultă, Preabunule, glasul meu cel umilit, si trimite binecuvântarea Ta asupra zilelor noastre.
 Amin. 

9 comentarii:

  1. Ei, Corcoduşă ce eşti tu...! Nici nu ştiam cine se ascunde aici!!!
    Foarte frumoase lucruri, cred că fetele sunt încântate! Mie îmi place tare cel cu florile...şi cel cu pisica, bineînţeles!

    RăspundețiȘtergere
  2. :-D :-D Da Mariana sunt incintate nustiu pe care sa se aseze, sa stii ca si lor la fel le place, mai ales cel cu pisica. Multumesc ca ai intrat :-D:-D mi-ai descoperit ascunzisul :-D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce minunatii!
    Cred ca fetele sunt foarte incantate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tatiana absolut minunate!Acesta e un har si nu oricine il are.Deosebit!
    Dumnezeu sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
  5. Liliana sunt incintate, iti dai seama
    Corina asa iam zis si eu fiecare are un talent si facind-ul iti face placere si intodeauna iese bine iar el are o mare placere cind lucreaza cu lemnul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult la toate ca ati intrat in ascunzisul meu si Dumnezeu sa va ajute si pe voi.

    RăspundețiȘtergere
  7. vai ce frumoase sunt! vreau si eu! trimite-l si la noi in vizita, te rugam!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Alina multumesc mult ca ai intrat,Loredana ma bucur ca iti place la-s trimite eu dar nu prea are timp sarmanu scaunelele le face in timpul liber si mai mult noaptea

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...